Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Szabadúszó középpályással erősítene a Spezia – sajtóhír

A kis olasz együttes mélyítene keretén, hogy elérjék céljukat, azaz a következő idényt is a Serie A-ban kezdhessék meg, ezért egy korábbi francia utánpótlás válogatott játékost igazolnának.


A Spezia az AS Nancy lejáró szerződésű védekező beállítottságú középpályását, Aurélien Nguiambát szerződtetnék, a L’Equipe értesülései szerint.

A 22 éves játékos nem volt hajlandó megújítani kontraktusát, ugyanis nem kapta meg a kellő lehetőséget, és egy élvonalbeli alakulatnál szeretett volna szerepelni. Azonban nem volt iránta komoly érdeklődő, így még jelenleg is szabad ügynök. Most viszont a Speziával összejöhet, amit szeretett volna elérni, az olasz élvonalban kaphatja meg az esélyt a bizonyításra.

Nguiamba a Nancyhoz 2014-ben került, a felnőtt keretbe 2018-ban került fel, amelynek kezdőjébe sosem tudta beverekedni magát komolyabban, ráadásul egy szezont kölcsönben eltöltött az Ajaccio csapatánál. Összesen 36 tétmérkőzésen kapott lehetőséget a bizonyításra, gólt viszont nem sikerült szereznie, és gólpasszt is csak egyet sikerült kiosztania, a korábbi francia utánpótlás válogatott labdarúgónak.