Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: a spanyol szakírók sem hisznek már Koemanban!

A neves spanyol sportnapilap, a Marca egyik vezető zsurnalisztája, David Sánchez legutóbbi nyilatkozatában tökéletesen összefoglalta azt, ami sokan gondolhatnak/gondolnak Ronald Koeman jövőjét illetően.

(Photo by Jose Breton/Pics Action/NurPhoto via Getty Images)

“Számomra egyértelmű, hogy Koeman távozni fog. Nem tudom persze, hogy mikor, de meg fog történni, nem hiszem, hogy hónapokról kell beszélnünk! Joan Laporta is elvesztette már miden bizalmát vele kapcsolatban.” – nyilatkozta a Marcador Europeo csütörtök esti adásában

“Kellemetlen a Benfica elleni vereség is, de nem tragédia, nem ez a csapat legnagyobb gondja. A korábbi években az AS Roma, vagy a Liveprool elleni találkozók sokkal fájdalmasabbak voltak! A mostani Barcának komoly problémái vannak: a rossztól, a legrosszabb felé tart a klub! A játékosokat mintha nem érdekelné, hogy mennyi vereségbe szaladnak bele, nem taktikáról és felállásról kell itt beszélgetni, hanem a szívről és az akaratról!” – elemezte a helyzetet David Sánchez.

“A Barcát újra kell éleszteni! Hogy Koeman-e a megoldás? Kiderült, hogy nem! Talán az Atlético elleni derbin még ő lesz az edző, de utána bármi történhet” – tette még hozzá az újságíró.