Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ekl: idegenben aratott sima győzelmet az AS Roma – EREDMÉNYEK

Az idén debütáló Európa-konferencialiga csoport küzdelmeinek a második köre zajlott a héten csütörtökön, a késő esti találkozókon pályára lépett többek között a Tottenham is.


Európa-konferencialiga, csoportkör, 2. forduló

Az AS Roma a második körben is nagyon sima győzelmet aratott, ezúttal idegenben verték 3-0-ra az ukrán Zorja együttesét, amelyen két angol játékos is betalált, Chris Smalling és Tammy Abraham, mellettünk Stephan El Shaarawy tudott még eredményes lenni. A Kolozsvár az első félidőben hátrányba került a dán Randers ellenében, de végül legalább egy pontot sikerült otthon tartaniuk. Az Alkmaar egy teljesen kiegyenlített meccsen 1-0-ra legyűrte Gudmundsson góljával a cseh Jablonec gárdáját, míg a Partizan Markovic duplájával aratott sikert a Flora felett. A LASK kis híján legyőzte a Maccabi Tel-Aviv csapatát a magyar felmenőkkel rendelkező Horváth Sascha találatával, ám a vendégek a hajrában kitudtak egyenlíteni. A Helsinki JK az Alashkert vendégeként aratott találatokban gazdag mérkőzésen 4-2-es sikert, igaz közel egy órát emberelőnyben játszottak a finnek, míg a CSZKA Szófia és a Bodo/Glimt gól nélküli döntetlent játszottak.

A-csoport
Alashkert – Helsinki JK 2-4 (1-1)
Gólszerzők: J. Embalo (24.), A. Glisic (90+3.) ill. Ri. Riski (8.), F. Valencic (57.), Ro. Riski (63.), A. Olusanya (90+5.)
Kiállítva: A. Grigoryan (36.)

LASK – Maccabi Tel-Aviv 1-1 (1-0)
Gólszerzők: Horváth S. (10.) ill. O. Khalaila (88.)

B-csoport
Gent – Anorthosis 2-0 (1-0)
Gólszerzők: P. Korrea (28. – öngól), S. Kums (81.) ill.

Partizan – Flora 2-0 (2-0)
Gólszerző: L. Markovic (20., 42.) ill.

C-csoport
CSZKA Szófia – Bodo/Glimt 0-1 (0-0)
Gólszerző:

FK Zorja – AS Roma 0-3 (0-1)
Gólszerzők:ill. El Shaarawy (7.), C. Smalling (66.), T. Abraham (68.)

D-csoport
AZ Alkmaar – Jablonec 1-0 (0-0)
Gólszerző: A. Gudmundsson (53.)

CFR Cluj – Randers 1-1 (0-1)
Gólszerzők: C. Petrila (68.) ill. A. Kamara (41.)