Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Elképesztő összeggel marasztalná legjobbját a Fiorentina

Az elmúlt időszakban számtalan európai élcsapat komoly érdeklődést mutatott a Firoentina tavaly berobbant csatárcsillaga iránt, klubja azonban mindenképpen meg akarja tartani őt…

(Photo by Alessandro Sabattini/Getty Images)

Az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Fiorentina csapatának elnöke, Rocco Commisso a minap a Tuttomercatoweb részére adott interjúban adott tájékoztatást a gárda legjobbja, Dusan Vlahovic új szerződésének részleteiről:

“Profik vagyunk és mindent komolyan veszünk, igyekszünk haladni a korral. Ötéves szerződést ajánlottunk a részére bruttó 40 milliós eurós fizetés mellett. Nagyon sokat dolgoztunk érte, de talán napokon belül hivatalos lesz a megállapodás. Nem tudom, hogy hova tart a labdarúgás világa, de ennyire elszálltak az árak, annak idején Gabriel Batistuta és Rui Costa sem keresett nálunk ennyit.”

A korábbi beszámolók szerint az Atlético Madrid és a Tottenham is komoly összeget ajánlott érte, és a Manchester City is kacérkodott a leigazolásával, klubja azonban egyelőre nem akart túladni rajta, így mindenkinek le kellett mondania róla.

A 21 éves támadó az elmúlt Serie A-s szezont 21 találattal zárta, míg a 2021-2022-es kiírás első hat fordulója alatt máris négyszer volt eredményes.