Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: továbbra sem adnak spanyol válogatott játékost a blancók!

Spanyolország szövetségi kapitánya, Luis Enrique továbbra is tartja azon szokását, hogy nem hív be játékost a Real Madridból a nemzeti csapat keretébe.

A Barca korábbi trénere kijelölte 23 fős meccskeretét a közelgő, Olaszország elleni Nemzetek Ligája- találkozókra (október 6-án előbb az olaszok elleni elődöntőben, majd négy nap múlva vagy a harmadik helyért vagy a döntőben lesznek érdekeltek a spanyolok – a szerk.).

A spanyol szövetség elmúlt száz évét tekintve újfent megesik az a ‘szégyen’, hogy egyetlen Real Madrid-játékos sem kapott meghívott a nemzeti csapatba! Ugyan ez történ legutóbb is, amikor Luis Enrique szintén nem postázott meghívott a spanyol fővárosba!

Mindez egyre nagyobb visszhangot kap Spanyolországban, függetlenül attól, hogy a blancóktól egyelőre a már 31 esztendős Nacho Fernández és/vagy a sérüléseivel mostanság rendre küszködő Dani Carvajal jöhetne elsősorban képbe a nemzeti csapat keretének kijelölésekor (…)

A spanyolok 23-fős kerete:

Kapusok: Unai Simón, De Gea, Robert Sánchez.

Hátvédek: Pedro Porro, César Azpilicueta, Aymeric Laporte, Eric García, Íñigo Martínez, Pau Torres, Sergio Reguilón, Marcos Alonso.

Középpályások: Rodri, Sergio Busquets, Gavi, Koke, Mikel Merino, Pedri, Marcos Llorente, Yeremi Pino.

Támadók: Ferran Torres, Mikel Oyarzabal, Pablo Fornals, Pablo Sarabia.