Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Napoli megkezdte a tárgyalásokat a kulcsemberrel – sajtóhír

Megbízható olasz médiaértesülések szerint a Napoli csapata megkezdte az egyeztetéseket saját nevelésű kiválósága lejáró szerződésének meghosszabbítása érdekében…

(Photo by Antonio Balasco/KONTROLAB/LightRocket via Getty Images)

Az átigazolási szakértő Fabrizio Romano beszámolói értelmében a Napoli vezetősége találkozott a lejáró szerződésű csapatkapitány, Lorenzo Insigne ügynökével, hogy a helyi ikon jövő nyáron lejáró szerződéséről egyeztessenek.

Az első csapatot 2012 óta hűségesen szolgáló Insigne 404 tétmeccs alatt 111-szer volt eredményes a nápolyi egylet szerelésében, de az elmúlt években már többször is pletykáltak az esetleges eligazolásáról, számtalan PL-csapat is szívesen látná őt, eddig azonban szóba sem kerülhetett a távozása. A 30 esztendős karmester a Partenopei saját nevelésű ikonja, a város szülöttje, egész pályafutását a Napoliban töltötte néhány fiatalkori kölcsönt leszámítva.

Az olasz válogatottban is húzóembernek számító Insigne a 2020-2021-es idényben is karrierje eddigi legjobb szezonját futotta, hiszen a 35 pályára lépése alatt 19 gólt szerzett a Serie A-ban.