Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

LaLiga: az Espanyol otthonában vesztette el a veretlenségét a Real Madrid – videóval

Hiába a mezőnyfölény, hiába a megannyi próbálkozás, a Real Madrid az Espanyol otthonában futott kínos vereségbe…

(Photo by David Ramos/Getty Images)

Hatalmas nyomás nehezedett Carlo Ancelotti együttesére az Espanyol előtti mérkőzés előtt, hiszen a Habfehérek az előző forduló folyamán a Villarreal ellen hullajtottak pontokat, majd hét közben a Sheriff ellen bukták el a Bajnokok Ligája mérkőzésüket, így a Real Madrid finoman szólva is győzelmi kényszerben lépett a pályára.

Az első félidő folyamán azonban jött a fekete leves, és Raúl de Tomas bombája révén már a 17. percben hátrányba kerültek a vendégek. Az egykori madridi játékos bombájára nem tudott válaszolni a Blankók támadósora a félidei sípszó eljöveteléig, míg a második félidőben újabb pofonba szaladt a Real védelme és Vidal góljának köszönhetően immár két góllal vezettek a hazaiak.

Karim Benzema ugyan gyönyörű góllal tudott szépíteni a 71. percben, ezt követően azonban csak egy Eden Hazard lesgólra futotta, amelynek köszönhetően a csapat újabb kínos vereségbe szaladt, a héten már a második alkalommal.

Espanyol – Real Madrid 2-1 (1-0)
Gólszerzők: de Tomas (17.) Vidal (60.) ill. Benzema (71.)
Kiállítás: – ill. –

Espanyol: Diego López  – Óscar Gil (Vida, 81.), Sergi Gómez, Cabrera, Adriá Pedrosa – Keidi Bare, Darder (David López, 82.)– Aleix Vidal (Vu Lej, 65.), Melendo (Morlanes, 58.), Embarba (Melamed, 65.) – De Tomás.
Vezetőedző: Vicente Moreno

Real Madrid: Courtois – Lucas Vázquez, Militao, Nacho, Alaba – F. Valverde, Kroos (Casemiro, 62.), Modric (Jovics, 62.), Camavinga (Rodrygo, a szünetben) – Benzema, Vinícius Júnior (E. Hazard, 72.). Vezetőedző: Carlo Ancelotti