Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kinevezte új vezetőedzőjét a Getafe! – Hivatalos

A spanyol bajnokságban (La Liga) szereplő Getafe együttese bejelentette, hogy kinevezte a csapat új vezetőedzőjét Quique Sánchez Flores személyében.

Mint arról beszámoltunk, a Getafe vezetősége 8 fordulót követően megköszönte Míchel munkáját, mivel a madridi csapat az első 8 játéknap után mindössze egy ponttal rendelkezik, amivel sereghajtó a spanyol élvonalban. A klub vezetősége a mai nap folyamán már be is jelentette Míchel utódját, méghozzá Quique Sánchez Flores személyében. Az 56 esztendős spanyol tréner harmadik alkalommal ül le a Getafe kispadjára, miután a 2004/05-ös szezonban, valamint a 2015/16-os idényben vezette a klubot, utóbbi esetben csak 11 meccs erejéig, mivel személyes okokra hivatkozva távozott. A bemutatása alkalmával az alábbiakat mondta a szakvezető:

A Getaféra mindig úgy tekintek, mint a családomra. Amikor a klubot irányítom az olyan, mintha otthon lennék. Most egy nagyon komoly feladat előtt állunk, úgyhogy mindenkitől a maximumra lesz szükség.

Quique Sánchez Flores 2019 decembere után vállalt ismét állást, legutóbb a Watford együttesének a menedzsere volt, ahonnan 12 meccs után menesztették.