Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Visszatérhet a Serie A-ba a MU korábbi kapusa – sajtóhír

Megbízható források szerint eldőlt, hogy hol folytatja a korábban a Manchester United kapuját is védő szabadon igazolható kapus…

(Photo by Ash Donelon/Manchester United via Getty Images)

A megbízható átigazolási szakértő Fabrizio Romano forrásai szerint a Manchester United csapatától való távozását követően szabadon igazolható Sergio Romero az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Venezia csapatához készül leszerződni.

A 34 esztendős argentin kapus hat év alatt mindössze hét (!) PL-mérkőzésen állhatott a “vörös ördögök” kapujában, összességében pedig a különböző sorozatokban 61 találkozón számítottak rá másodhegedűsként. A vb-ezüstérmes Romero Európában ezt megelőzően a holland AZ Alkmaar, a Sampdoria és az AS Monaco kapujában tűnt fel.

Júniusban maga Romero nyilatkozta, hogy korábban Argentínából a Boca Juniors és a Racing Club hívta volna, ahol előbbinél akkor még Barros Schelotto volt a vezetőedző, míg utóbbinál Diego Milito a csapat menedzsere és sportigazgatója. Magyarán a mögöttünk hagyott átigazolási időszakban egyáltalán nem keresték meg otthonról.

A 96-szoros argentin válogatott portás hazájában a Racing Club ketrecét őrizte, egyelőre azonban nem opció számára a hazatérés, hanem továbbra is az öreg kontinensen képzeli el a folytatást.