Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Juventus még mindig korábbi játékosát akarja – sajtóhír

A legfrissebb olasz sajtóbeszámolók szerint a Juventus csapata háza táján továbbra is téma a klub egykori kiváló középpályásának mielőbbi visszaszerzése…

 

A La Gazzetta dello Sport jelentése értelmében a Juventus együttese vissza akarja szerezni a Manchester Unitednél jövő nyáron lejáró szerződésű Paul Pogbát, akinek reaktiválása érdekében hajlandóak lennének Adrien Rabiot és Aaron Ramsey szolgálataitól is mielőbb megválni.

A 28 éves francia irányító annak idején, 2016 nyarán mintegy 105 millió euró ellenében intett búcsút a Juventusnak a MU kegyeiért, ahol azonban az eddig eltelt időszakban hosszabb távon képtelen volt beváltani a hozzáfűzött reményeket. Pogba viszonya egyre inkább megromlott a klub vezetésével, és nagyon úgy tűnt, hogy már csak távozásának időpontja lehetett a kérdéses, azonban egyelőre még maradt a csapatnál, de továbbra is rendszeresen téma a klubváltása.

Pogba annak idején a torinói egylet alkalmazásában 178 mérkőzésen 34 gólt szerzett 2012 és 2016 között.

Nyílt titok, hogy Pogba megszerzése iránt a Real Madrid és a Paris Saint-Germain is jó ideje megalapozott érdeklődést mutat.