Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Donny van de Beek a Serie A-ban köthet ki – sajtóhír

A Vörös Ördögöknél kegyvesztett középpályás az olasz labdarúgó-bajnokság rekordbajnokához kerülhet kölcsönbe opciós vételi joggal.

(Photo by Ash Donelon/Manchester United via Getty Images)

A Juventus januárban szeretné kölcsönvenni Donny van de Beeket a Manchester United együttesétől vásárlási opcióval, Nicoló Schira értesülései szerint. A neves sportújságíró arról számolt be, hogy a Zebrák részéről Federico Cherubini már tárgyalt is a holland játékos ügynökével, Guido Albers-sel a napokban.

A Biancioneri első körben a szezon végéig akarják kölcsönvenni, majd nyáron végleg szerződtetni őt. Van de Beek valószínűleg szívesen tovább állna a Juventus hívására, hiszen Ole Gunnar Solskjaer szinte egyáltalán nem számol vele, ráadásul jó barátja, Matthijs de Ligt, akivel az Ajaxnál játszottak együtt, szintén az olasz rekordbajnoknál rúgja a bőrt.

A 19-szeres holland válogatott középpályás a jelenleg futó szezonban eddig csak 3 tétmérkőzésen kapott lehetőséget, ebből egyet játszott végig, a West Ham elleni ligakupa találkozót, a Young Boys elleni Bajnokok Ligája összecsapáson a félidőben kellett lejönnie, míg a Premier League-ben mindösszesen 6 perc jutott neki a Newcastle United együttesével szemben.