Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

FC Barcelona: Koeman végre számolhat két sérült sztárjával

Miközben az FC Barcelona legjobb és legértékesebb játékosai hazájuk válogatottjában igyekeznek bizonyítani, a katalán sztárcsapat beszűkült keretéhez visszatért a sérülékeny Ousmane Dembélé, illetve edzésbe állt a nyári igazolás, Sergio Agüero is.

A legfrissebb hírek szerint immár teljes erőbedobással és intenzitással gyakorol a többiekkel Dembélé és Agüero. A világbajnok francia már évek óta küzd a sérüléseivel, így meglehetősen ritkán tudja megmutatni a valós tudását. Messi, Griezmann és Suárez korábbi távozásával azonban ebben az idényben minden eddiginél fontosabb lenne az, hogy minél többször lehessen pályán a még mindig csak 24 éves szélső.

A 33 esztendős Agüero nem igazán a jövőt illetően tényező, sokkal inkább a mostani vészterhes időszakban kellene nagyot dobnia. A Manchester Citynél kegyvesztett argentin aligha lesz már állandó kezdő a Barcában, ugyanis Memphis Depay máris kibérelte magának a gólgyáros főszerepet. „Kun” a tapasztalatával, és egy visszavontabb szerepben mégis vezérré válhat, már ha Koeman mester is így gondolkodik.

Az FC Barcelona következő tétmeccse a Valencia elleni rangadó lesz a LaLigában, vasárnap a Mestallaban.