Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Manchester United beárazta Lingardot! – sajtóhír

A The Sun információi alapján az angol élvonalban (Premier League) szereplő Manchester United beárazta Jesse Lingardot, aki iránt több csapat érdeklődik…

(Photo by Ash Donelon/Manchester United via Getty Images)

A brit napilap értesülései szerint a Manchester United 15 millió font ellenében hajlandó megválni Jesse Lingardtól. Az angol sztárcsapat állítólag januárban meghallgatja az esetleg ajánlatokat érte. Amennyiben ez az összeg közel áll a valósághoz, akkor valószínűleg ezt a Premier League berkein belül bármelyik együttes örömmel kifizetné. 

Jesse Lingard 2015 és 2019 között egyértelműen meghatározó szerepet töltött be a Manchester Unitednél, majd idővel egyre inkább a háttérbe szorult. Az előző szezon második felében a West Hamhez került kölcsönbe, ahol rendkívül meggyőzően teljesített, emiatt a United menedzsere, Solskjaer nem engedte el. A 28 esztendős támadó ennek ellenére rendre csereként kap lehetőséget, ráadásul Jadon Sancho és Cristiano Ronaldo érkezése sem könnyítette meg a helyzetét. Gareth Southgate viszont számít rá az angol válogatottban, Andorra ellen például duplázott és kiosztott egy gólpasszt.