Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Arsenal védőjét szemelte ki a Fenerbahce – sajtóhír

Törökországi sajtóinformációk úgy tudják, hogy a Szalai Attilát is foglalkoztató alakulat januári legfőbb kiszemeltje az Ágyúsok labdarúgója.

(Photo by David Price/Arsenal FC via Getty Images)

A Fenerbahce szeretné szerződtetni az Arsenal kegyvesztett hátvédjét, Sead Kolasinacot, akiért viszont nem szeretnének átigazolási díjat fizetni. A bosnyák válogatott labdarúgó kontraktusa ugyanis 2022 nyarán lejár, így reménykednek benne, hogy már januárban elengedi őt ingyen a londoni alakulat, ezzel fél éves bérezését nem kellene kifizetniük.

A török együttesnél azért is bizakodóak, mert Mikel Arteta eddig mindösszesen két találkozón adott lehetőséget a 28 éves játékosnak, ebből az egyik mérkőzés ráadásul egy Ligakupa találkozó volt, a másik a Manchester City elleni bajnoki összecsapás volt, amelyen vészmegoldásként játszott középhátvédet és sima 5-0-ás vereséget szenvedett az Arsenal.

Kolasinac 2017-ben érkezett az Arsenalhoz a Schalke gárdájától ingyen, azóta 115 tétmérkőzésen kapott esélyt a bizonyításra, amelyeken 5 gólt és 15 gólpasszt jegyzett. A legutóbb egy fél évet eltöltött korábbi csapatánál kölcsönben, nem sok sikerrel.