Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hiába az AS Roma érdeklődése, a Barcába akar menni a Gladbach középpályása – sajtóhír

Spanyol sajtóhírek szerint a Borussia Mönchengladbach középpályása, Denis Zakaria mindenáron a Barcelonában akar játszani a következő idényben.

(Photo by Martin Rose/Getty Images)

Denis Zakaria jövője egyre inkább távolodik a Borussia Mönchengladbachétól. A védekező középpályás szerződése a szezon végén lejár, a katalán Sport információi szerint pedig az az álma, hogy a következő idényt már a Barcelonában szeretné megkezdeni. A svájci válogatott labdarúgó épp egy olyan posztra érkezhetne, ahol problémája van a katalánoknak, így reméli, hogy 2022-ben már a Barca játékosa lehet.

Zakaria állítólag már elutasított egy ajánlatot, ami az AS Romától érkezett és egy szerződéshosszabbítást is. A harcba még beszállhat a Juventus is, de a lap szerint a játékos teljesen eltökélt a Barca irányába.

A katalán klub jelenleg is olyan játékosokat figyel, akiket jövő nyáron ingyen hozhatnak el, mint ahogy Sergio Agüerót, Eric Garciát és Memphis Depayt, mivel továbbra se lett jobb a pénzügyi helyzetük, és nem engedhetnek meg maguknak  magas átigazolási díjakat.

Zakaria 2017-ben csatlakozott a Mönchengladbach csapatához 12 millió euró ellenében a Young Boysból, azóta pedig minden sorozatot figyelembe véve 133 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 11 gólt és 8 gólpasszt is szerzett.