Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Joao Félix: “Én is el tudom érni Mbappé és Haaland szintjét”

Az Atlético Madrid portugál támadója, Joao Félix úgy gondolja, hogy felveheti a versenyt a világ egyik legjobb játékosának pozíciójáért Erling Haaland és Kylian Mbappével. 

(Photo by Jose Breton/Pics Action/NurPhoto via Getty Images)

A 21 éves Joao Felixet a labdarúgás egyik legnagyobb reménységének tartják, és maga a játékos is úgy gondolja, hogy egyszer harcban lehet a világ legjobb játékosa címért Kylian Mbappével és Erling Haalanddal egyetemben.

A jelenleg az Atlético Madridban futballozó portugált arról kérdezték, hogy felveheti-e a versenyt két kortársával, és egyértelmű választ adott.

“Én is el tudom érni az ő szintjüket, de még nem vagyok a legjobb formámban. Az elmúlt néhány szezonban több sérülésem is volt, így nem volt egy tiszta idényem, de amikor a jövőben ez megtörténik, azt hiszem, harcba szállhatok a világ legjobb játékosának címéért. “

– nyilatkozta a TNT Sportsnak .

Joao Felix viszont úgy gondolja, hogy azért némi szerencsére is lesz szüksége ahhoz, hogy honfitársához, Cristiano Ronaldóhoz, illetve Lionel Messihez hasonlóan több mint egy évtizeden át fent tudja tartani ezt a státuszt.