Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Sorban állnak a topcsapatok az Inter ászáért – sajtóhír

A legfrissebb olasz sajtó beszámolók szerint francia és spanyol sztárcsapat is érdeklődik az Inter középpályása iránt, ha nem sikerülne megújítani a szerződését

(Photo by Alessandro Sabattini/Getty Images)

Az olaszországi átigazolási hírekkel foglalkozó Calciomercato portálja szerint a Paris Saint-Germain és az Atlético Madrid együttese egyaránt árgus szemekkel figyeli, hogy az olasz válogatott középpályása, Nicoló Barella meghosszabbítja-e szerződését az olasz bajnok Inter csapatával.

A 24 éves szárd középpályás a Cagliari csapatában nevelkedett és mutatott kiváló fejlődést, melyet követően a Nerazzurri 2019-ben kölcsönben csapott le rá, később pedig véglegesítették őt. Barella fiatal kora ellenére már az első évében bizonyította rátermettségét, hiszen az említett szezonban 27 bajnoki mérkőzésen vetették be. Ezt követően az Inter tavalyi bajnokcsapatának kihagyhatatlan alapembere volt, hiszen a 38-ból 36 Serie A-s mérkőzésen fellépett, összességében pedig 46 pályára lépéssel zárta az elmúlt idényt.

Barella idén nyáron az Európa-bajnoki címet szerző olasz válogatottnak is kulcsfigurája volt, Roberto Mancini csapatának valóságos motorja volt a középpályán. 24 éves létére 2018-as debütálása óta már 33 alkalommal viselhette az olasz felnőtt válogatott szerelését, és hét gólt szerzett a nemzeti színekben.