Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: megsérült a védelem egyik kulcsembere!

A spanyol bajnokságban (La Liga) szereplő Real Madrid együttese bizonytalan ideig nem számíthat meghatározó hátvédjére, Éder Militaóra.

(Photo by Jose Breton/Pics Action/NurPhoto via Getty Images)

Komoly érvágás lehet a Real Madrid számára, hogy a következő hetekben bizonytalan ideig nem állhat a csapat rendelkezésére Éder Militao. A brazil hátvéd a Kolumbia elleni 0:0-ra végződő világbajnoki-selejtezőn szenvedett izomsérülést. Az orvosi stáb nem tudta pontosan megmondani, hogy Militaónak mennyi időt kell kihagynia, de az biztosnak tűnik, hogy a Sahtar Donyeck elleni BL csoportmeccsen nem léphet pályára. Az még egyelőre kérdéses, hogy a Barcelona elleni el Clásicón Ancelotti rendelkezésére állhat-e. Mindenesetre Militao egyike azon négy játékosnak a Realnál, akik az idei szezonban mind a 10 tétmérkőzésen a kezdőcsapatban kaptak helyet, a brazil hátvéd ráadásul az összeset végig is játszotta.

Mint ismert, a Real Madrid ezen a hétvégén nem lép pályára a spanyol bajnokságban, hiszen Spanyolország legfőbb sporthatósága jóváhagyta az Athletic Bilbao elleni mérkőzés halasztását, így a “Királyiak” legközelebb a BL-ben játszanak a Sahtar ellen.