Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Sebastien Haller visszatérhet a Bundesligába! – sajtóhír

A Sport Bild értesülései alapján a holland élvonalban (Eredivisie) szereplő Ajax elefántcsontparti támadóját, Sebastien Hallert a Borussia Dortmund igazolná le abban az esetben, ha Haaland távozna…

(Photo by Jose Manuel Alvarez/Quality Sport Images/Getty Images)

A német lap úgy tudja, hogy Sebastien Haller a Dortmund kiszemeltje arra az esetre, ha Erling Haaland jövő nyáron távozna. A norvég kiválóság szerződése magába foglal egy 75 millió eurós kivásárlási záradékot, amely az aktuális idény végén fog életbe lépni. Haaland iránt állítólag olyan csapatok érdeklődnek mint a Real Madrid vagy éppen a Manchester City. Haller számára pedig nem lenne ismeretlen a Bundesliga légköre, az Ajax csatára 2017-2019-ig a Frankfurt kötelékébe tartozott, 60 bajnokin 24 gólt szerzett.

Sebastien Haller az Eintracht Frankfurtból a West Hamhez igazolt, ahol nem igazán találta meg a számításait. Az elefántcsontparti támadó 48 mérkőzésen mindössze 10 találatot jegyzett a Premier League-ben. Innen tért vissza Hollandiába, azon belül is az Ajaxhoz, itt újra hozza régi formáját. Az amszterdami alakulatban minden sorozatot figyelembe véve 34 találkozó után 23 gólnál tart.