Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Magyarázatot adott tettére a Lazio hátvédje

Ahogyan arról beszámoltunk, meglehetősen szokatlan kiállítás tarkította a Lazio és az Inter közti olasz rangadón…

(Photo by Matteo Ciambelli/DeFodi Images via Getty Images)

A mérkőzés lefújását követően a Lazio brazil védője, Luiz Felipe hátulról a nyakába ugrott az elmúlt nyáron a rómaiaktól az aktuális ellenfélhez, az Interhez igazoló Joaquin Correának, aki nem kért a közös ünneplésből, hanem dühösen gyomron könyökölte barátját. Az eset után a hazaiak hátvédjét kiállították, másnap pedig a közösségi médián keresztül kért elnézést:

“Mindenek előtt szeretném tisztázni, hogy tisztelem az Intert és az ellenfél valamennyi játékosát. Mindannyian profik vagyunk, és sosem lehetünk tiszteletlenek egymással. A meccs végén azért ugrottam fel Tucu vállaira, mert régi barátom és nagyon sokat köszönhetek neki. Kettőnk családjai is régóta közel állnak egymáshoz. Csak szerettem volna megölelni és viccelődni vele egy kicsit barátként, de túl boldog voltam és kicsit elragadott a hév. Újból átgondolva, nem szabadott volna ilyen lelkesen felugranom. Ez nem a megfelelő alkalom volt erre. Elnézést kérek mindenkitől, aki úgy érezte, hogy inzultálni akartam volna őt, eszem ágában sem lett volna. Nagyszerű sportolónak és személynek tartom őt. Szeretlek testvérem!”

Meglátjuk, hogy a versenybíróság szívét mennyire lágyítja meg a magyarázat, mert a kiállítás miatt biztosan eltiltás várhat a brazil védőre, csak az nem mindegy, hogy hány mérkőzést kell majd kihagynia Maurizio Sarri csapata egyik erősségének.