Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Menesztette edzőjét a Serie A sereghajtója – HIVATALOS

Az olasz bajnokság (Serie A) hétvégi, nyolcadik fordulójában esedékes kiesési rangadó elvesztése után a sereghajtó menesztette a csapatot tavaly feljuttató vezetőedzőjét…

 

A Salernitana csapata a vasárnap délutáni órákban közösségi oldalain keresztül erősítette meg, hogy felmentette a további munkavégzés alól vezetőedzőjét, Fabrizio Castorit.

A 67 esztendős tréner tavaly nyáron került kinevezésre a Granata kispadjára, és jókora meglepetésre az elmúlt másodosztályú idény végeztével a második helyen zárt a csapata, mellyel 1998 után újra feljutott az élvonalba. Castori természetesen a Serie A-s szezonra is megtarthatta állását, azonban az idénykezdés pocsékul sikerült számukra, a mostani válogatott szünet előtt azonban megszerezték első sikerüket, szombat délután viszont 1-0-s vezetésről kikaptak a Spezia elleni alsóházi rangadón, így nyolc mérkőzés alatt csak négy pontot gyűjtöttek.

Castori néhány évvel korábban a Carpi csapatát ugyancsak feljuttatta az élvonalba, melyet aztán szintén nem sikerült benntartani a Serie A-ban.

A menesztett edző utódja az első híresztelések szerint a csapatot korábban már irányító Stefano Colantuono vagy a jelentős Serie A-s tapasztalattal bíró Giuseppe Iachini lehet.