Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Francia válogatott középpályással erősítene a Liverpool! – sajtóhír

Az ESPN értesülései alapján az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpool szívesen soraiban tudná az AS Monaco válogatott középpályását, Aurélien Tchouaménit…

A Chelsea és a Juventus mellett a Liverpool is érdeklődni kezdett az AS Monacót erősítő Aurélien Tchouaméni iránt – állítja az ESPN. A fiatal középpályás szeptemberben debütált a francia válogatottban, ráadásul Didier Deschamps rendszeresen pályára küldi. A Nemzetek Ligájának döntőjében például kezdőként végigjátszotta a mérkőzést.

Aurélien Tchouaménit 2020 januárjában a Girondins Bordeaux-tól igazolta le az AS Monaco 18 millió euróért. Niko Kovac kezei alatt egyértelműen a Monaco meghatározó figurája lett, jelenleg pedig úgy fest, hogy a francia nemzeti együttesben szintén hasonló szerepet tölthet be idővel. A hercegségi alakulatban 60 tétmérkőzésen lépett pályára eddig, ezeken 5 találatot és 4 gólpasszt jegyzett. A mértékadó transfermarkt 35 millió euróra taksálja a piaci értékét, szerződése 2024-ig köti aktuális klubjához.