Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bejelentette visszavonulását a Dortmund és a Real Madrid egykori kiválósága!

Bejelentette visszavonulását korábban a Borussia Dortmundban, a Real Madridban illetve a Liverpoolban is megfordult többszörös török válogatott középpályás, Nuri Sahin…

Váratlanul felhagyott aktív pályafutásával Nuri Sahin, aki karrierjének legszebb korszakát kétségtelenül a Borussia Dortmund színeiben töltötte. A BVB mellett megjárhatta még a Feyenoordot, a Werder Brement, a Real Madridot és a Liverpoolt. Utóbbi két együttesnél nem kapott elég bizalmat, ráadásul közben a karrierje jócskán megtört. Utolsó klubja tehát az Antalyaspor volt, ahol alapembernek számított, emellett ő volt a csapatkapitány. A jövőben a csapat úgynevezett művelet vezetőjeként fog dolgozni.

Nuri Sahin karrierje javát a Borussia Dortmundban töltötte, összesen tíz teljes és egy fél idényt húzott le a BVB-ban. Minden sorozatot figyelembe véve 274 mérkőzésen lépett pályára a neves német gárdában, ezeken 26 találatot és 49 gólpasszt jegyzett. Nyert bajnoki címet és Német Kupát társaival, illetve játszott BL-döntőt is. Ahogy említettük, a Realban és a Poolban nem jutott sok lehetőséghez, előbbi együttesben egy év alatt 10, míg utóbbinál fél év alatt 12 találkozón kapott lehetőséget.