Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Argentin edző lett Paraguay új szövetségi kapitánya – HIVATALOS

A korábbi várakozásoknak megfelelően Paraguay szövetsége az egy éve munkanélküli argentin trénert nevezte ki új kapitányának Eduardo Berizzo menesztését követően

 

Csütörtökre virradóra a paraguayi szövetség megerősítette, hogy Guillermo Barros Schelotto lett a válogatott új szövetségi kapitánya.

Mint ismeretes, a Boca Juniors egykori legendás támadóját és korábbi sikeredzőjét megelőzően szintén argentin szakember, Eduardo Berizzo irányította az Albirroját az elmúlt két és fél évben, a legutóbbi vb-selejtezők kudarca után azonban lapátra tették őt.

Paraguay a 2022-es világbajnokság dél-amerikai selejtezősorozatában félidőn túl mindössze 2-6-4-es mérleggel rendelkezik, kizárólag a sereghajtó Venezuelát tudták oda-vissza legyőzni. Az előző kapitány, Berizzo 31 mérkőzésen vezette a nemzeti csapatot, melyből csupán hetet nyertek meg 13 döntetlen és 11 vereség mellett.

A 48 éves la platai szakember a Los Angeles Galaxy-től való egy évvel ezelőtti távozása óta munkanélküli volt, segédjének természetesen a szintén korábbi játékos ikertestvérét, Gustavo Barros Schelottót is viszi magával új állomáshelyére.