Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

El: hétgólos meccsen nyert a Lyon, a 76. perctől indult be a Napoli! – eredmények, tabellák

Megszerezte első győzelmét az SSC Napoli az eddig hibátlan Legia Warszawa ellen, míg az Olympique Lyon kétgólos hátrányból felállva tudott nyerni a Sparta Praha otthonában az El-csoportkör harmadik körében…

(Photo by Francesco Pecoraro/Getty Images)

A-csoport:

A Sparta rendkívül jól kezdte a mérkőzést, hiszen a cseh gárda már a 19. percben kettővel vezetett a Lyon ellen, amely előtte a másik két találkozón gólt se kapott. Ekambi révén még a félidő előtt szépített Bosz legénysége, majd a fordulás után hármat vágtak. A hosszabbításban a VAR használatával elvettek egy gólt a Prahatól. A Rangers pedig már az első félidőben eldöntötte a párharcot, Gerrard csapata megszerezte első győzelmét az Európa-ligában. 

Sparta Praha – Olympique Lyon 3-4 (2-1)
G.:
Haraslin(4., 19.), Krejic(90+6.) ill. Ekambi(42., 88.), Aouar(53.), Paqueta(67.)
Kiállítás: ill. Gusto(74.)

Glasgow Rangers – Bröndby 2-0 (2-0)
G.:
Balogun(18.), Roofe(30.) ill.

A tabella jelenlegi állása:

B-csoport:

Elszenvedte első vereségét a PSV Eindhoven, bár Roger Schmidt tanítványai még az 59. percben válaszólni tudtak Boadu góljára, a 89. minutumban viszont Diop találatával behúzta a három pontot Kovac együttese. A másik találkozón a Sociedad egy góllal múlta felül idegenben a Grazot. 

PSV Eindhoven – AS Monaco 1-2 (0-1)
G.:
Gakpo(59.) ill. Boadu(20.), Diop(89.)

Sturm Graz – Real Sociedad 0-1 (0-0)
G.:
ill. Isak(69.)
Kiállítás: Gorenc Stankovic(87.) ill.

A tabella jelenlegi állása:

C-csoport:

A 76. percig rendkívül jól tartotta magát a találkozót megelőzően hibátlan Legia. Ekkor egy káprázatos Insigne lövéssel szerezte meg a vezetést a Napoli, majd a 80. minutumban Osimhen, a hosszabbításban pedig Politano is beköszönt, ők ketten ráadásul csereként szálltak be. 

Napoli – Legia Warszawa 3-0 (0-0)
G.:
Insigne(76.), Osimhen(80.), Politano(90+5.) ill.

A tabella jelenlegi állása:

D-csoport:

A bajnokságban szenved, viszont az Európa-ligában jól teljesít az Eintracht Frankfurt. A Borre góljára még válaszólt az Olympiakosz, majd az utána következő kettőre már nem tudott reagálni a görög együttes.

Eintracht Frankfurt – Olympiakosz 3-1 (2-1)
G.:
Borre(26.), Toure(45+3.), Kamada(59.) ill. El Arabi(30.)

A tabella jelenlegi állása:

E-csoport:

A Galatasaray a hajrában szerzett góljával nyert a csoportban csak szenvedő Lokomotiv Moszkva ellen, az edzőváltás eddig koránt sem jó irányba mozog az orosz csapatnál.

Lokomotiv Moszkva – Galatasaray 0-1 (0-0)
G.:
ill. Akturkoglu(82.)

A tabella jelenlegi állása:

H-csoport:

A West Ham pont jókor szerezte meg a vezetést, Dawson az első félidő ráadásában talált be a Genk hálójába. A fordulás után még gyorsan bevágott kettőt Moyes csapata, a vendégeknél Németh András a cserepadon kapott helyet. 

West Ham – Genk 3-0 (1-0)
G.:
Dawson(45+1.), Diop(57.), Bowen(59.) ill.

A tabella jelenlegi állása: