Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Chelsea: Tuchel nem tart igényt a nyáron szerzett középpályásra! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóértesülések szerint az angol bajnoskágban (Premier League) szereplő Chelsea együttese nem fogja végleg megvásárolni Saúl Níguez játékjogát.

 

A La Razon legfrissebb beszámolója alapján a Chelsea együttesénél máris megszületett a döntés, miszerint nem tartanak igényt a továbbiakban Saúl Níguez szolgálataira, és biztosan nem fogják érvényesíteni a kölcsönszerződésében szereplő vásárlási opciót. Saúl az átigazolási időszak véghajrájában érkezett a londoni csapathoz, ám eddig csak elvétve jutott szóhoz Thomas Tuchel csapatában. A német menedzser összesen 3 mérkőzésen adott neki lehetőséget 146 perc erejéig, 6 mérkőzést viszont a cserepadról nézett végig.

A hírek szerint Tuchel sokkal inkább azt favorizálja, hogy visszahívja a csapathoz Billy Gilmourt, aki jóval “olcsóbb” megoldás lenne a csapat számára, mint Saúl, ráadásul egy saját nevelésű játékosnak nyújthatnának több lehetőséget. Saúlt az idény végéig köti a kölcsönszerződése a Chelseahez, piaci értékét pedig 40 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.