Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: Foden remeklésével nyert a Manchester City – videóval

A Brighton and Hove Albion hazai pályán szenvedett vereséget, miután a csapat védői egymás után több egyéni hibát is vétettek…

(Photo by Steve Bardens/Getty Images)

Véget vetett a Manchester City a Brighton and Hove Albion veretlen menetelésének, miután Pep Guardiola csapata 3 gólt gurított az első félidőben, így idő előtt lezárva az összecsapást.

Graham Potter együttese legutóbb augusztusban kapott ki az Everton elleni 0-2-es vereség folyamán, így az összecsapás előtt önbizalomtól duzzadva várhatta a címvédő érkezését, azonban az egyéni hibák közbeszóltak, az idei kiírás meglepetéscsapatának pedig esélye sem volt a Manchester City támadósora ellen.

Először a hazaiak kapusa, Sanchez, majd a veterán védő, Dunk hibázott, így idő előtt kiszolgáltatottá téve a csapatot, így a második félidőben felpörgő Brighton mindössze szépíteni tudott, mielőtt a City újra visszavette az irányítást és Mahrez góljával állította be az 1-4-es végeredményt.

A Brighton and Hove Albion így valószínűleg búcsút inthet a negyedik helynek, míg a Manchester City egyre jobban tapad a listavezető Chelsea gárdájára.

Brighton – Manchester City 1-3
Gólszerzők: MacAllister (80.) ill. Gündogan (13.) Foden (28. 31.) Mahrez (.)
Kiállítás: – ill. –