Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb botrány a francia bajnokságban – videóval

A francia bajnokság (Ligue 1) idei szezonjában már megszokhattuk, hogy szinte nem telik el úgy forduló, hogy legalább egy bajnoki mérkőzést ne kísérne valamilyen közjáték. Az aktuális körben már a pénteki nyitómeccs sem volt zavartalan…

A pocsékul szereplő francia rekordbajnok Saint-Étienne szurkolói legutóbbi hazai meccsük megkezdése előtt elégedetlenségüknek adtak hangot, és az Angers elleni mérkőzést megelőzően teledobálták a pályát különböző pirotechnikai eszközökkel, és mivel az akció során mindkét kapu megrongálódott, nem lehetett időben elkezdeni az összecsapást.

A játékosok visszatértek az öltözőbe, majd miután helyreállt a rend, és a liga emberei a hatóságiakkal egyeztetve megadták az engedélyt a kezdésre, visszatértek, és mintegy egyórányi kényszerszünet után elkezdődött a játék.

A mérkőzésen a hazai gárda 2-0-s hátrányból mentett pontot a 94. percben szerzett egyenlítő gól jóvoltából, melyre ugyan büszkék lehetnek, de a zöld-fehérek 11 forduló alatt szerzett öt pontjukkal továbbra is liga utolsók. Ráadásul a mostani közjáték után egészen biztosan jelentős büntetésekkel is számolhatnak.