Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Guardiola a City-hez csábítaná a Real sztárját – sajtóhír

A legfrissebb spanyol sajtóinformációk szerint a Real Madrid rutinos klasszisát szívesen látná csapatában a Manchester City menedzsere…

(Photo by Helios de la Rubia/Real Madrid via Getty Images)

Az El Nacional beszámolói értelmében Pep Guardiola abszolút nyitott arra, hogy aktuális szerződése lejártával a Manchester City csapata megszerezze a tapasztalt Toni Kroos játékjogát a Real Madrid együttesétől.

A 31 esztendős német középpályás hét éve áll a “királyi gárda” alkalmazásában, és még két évig köti őt szerződés a madridiakhoz. Kroos ez idő alatt már több mint 300 mérkőzésen viselte a madridi egyesület mezét, az előző kiírásban például 28 bajnokin és 42 tétmeccsen jutott szóhoz, azonban jelenleg sérüléssel bajlódik, mely következtében az aktuálisan futó idényben eddig nem igazán léphetett pályára.

Kroos pályafutása korábbi szakaszában Bayern München és tőlük kölcsönben a Bayer Leverkusen csapatában fordult meg. A Premier League-ben ugyan még sosem játszott, de hosszú évekkel ezelőtt állítólag a Manchester United már megkörnyékezte őt, ám az üzletből végül nem lett semmi.