Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Új szerződést kínálna támadójának a Manchester City

Az angol címvédő együttes megújítaná Ferran Torres kontraktusát, akinek így sokkal kedvezőbb lenne a bérezése.

(Photo by Marc Atkins/Getty Images)

A Manchester City kész meghosszabbítani spanyol szélsőjének a szerződését, aki jelenleg majdnem a csapat legrosszabbul kereső játékosai között van a heti picivel több, mint 46 ezer fontjával. Ferran Torrestől jelenleg csak a második számú kapus Zack Steffen, a harmadik számú portás Scott Carson, és az ukrán Oleksandr Zinchenko keres kevesebbet.

A 21 esztendős támadó nem alapember a Városiaknál, ugyanakkor hosszútávra terveznek vele. Jelenlegi szerződése 2025-ig szól a spanyol válogatott labdarúgónak, amelyet 2027-ig hosszabbítana meg a City és heti 100 ezer fontos fizetést kínálnak neki.

Torres az elmúlt nyáron érkezett a Premier League gigászához 23 millió euróért cserébe a Valenciától, azóta 43 tétmérkőzésen kapott lehetőséget, amelyeken 16 gólt és 4 gólpasszt jegyzett.

Sajtóinformációk szerint Zinchenko és Gabriel Jesus fizetését is helyre akarják tenni a Manchester Citynél, mert jelenleg ők sem annyit keresnek, mint amennyit a teljesítményük szerint kellene. Jelenleg az ukrán heti 20 ezer fontot tesz zsebre, míg a brazil 90 ezret.