Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Real és a Bayern vinné a Napoli kiválóságát – sajtóhír

Nemzetközi lapértesülések szerint két topcsapat is komolyan kiszemelte az olasz bajnokság (Serie A) listavezetőjének gólfelelősét…

(Photo by MB Media/Getty Images)

Az AS információi szerint a Real Madrid és a Bayern München csapata egyaránt árgus szemekkel figyeli a Napoli színeiben kiváló formában teljesítő gólfelelős, Victor Osimhen játékát, miután mindkét klub nyitott lenne a nigériai támadó mielőbbi megszerzésére.

A tavaly nyáron a Lille OSC csapatától klubrekordot jelentő 70 millió euró ellenében szerződtetett Osimhen nagyszerű formában kezdte az aktuális idényt, első hét bajnoki mérkőzésén öt gólt szerzett. A 22 éves támadó az elmúlt évadot tíz találattal zárta, miközben több alkalommal is súlyos sérülések miatt hosszabb időt kellett kihagynia. Osimhen kiválóan kezdte az új idényt, és oroszlánrészt vállalt abból, hogy a Partenopei nyolc győzelem és egy döntetlen jóvoltából kilenc forduló után vezeti az olasz bajnokság tabelláját.

Osimhen a Napoli előtt korábban a francia, a belga és a német bajnokságban bontogatta a szárnyait, s bár korábban is meg-megmutatta képességeit, igazán hangzatosan berobbanni a mostani kiírásban tudott.

A korábban kiszivárgott információk értelmében a bajorok jövő nyáron 100 millió eurót sem sajnálnának érte.