Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az AS Roma középpályásával erősíthet az Atletico Madrid! – sajtóhír

A spanyol bajnokságban (La Liga) szereplő Atletico Madrid együttese a legfrissebb sajtóértesülések szerint az AS Roma középpályását, Gonzalo Villart szeretné leigazolni.

(Photo by Silvia Lore/Getty Images)

A Football Italia legfrissebb beszámolója alapján az AS Roma vezetőedzője, José Mourinho szeretne megválni a téli átigazolási időszakban Gonzalo Villartól. A spanyol középpályás még 2020 januárjában érkezett az olasz fővárosba, 4 millió euró ellenében. A 23 esztendős futballista Fonseca rendszerében igen gyakran lehetőséghez jutott, José Mourinho viszont csak elvétve számít rá. A portugál tréner eddig mindössze az Európa-konferencialigában vette számításba Villart, aki eddig 4 találkozón 127 percet kapott a bizonyításra. A hétközi 6:1-es vereséget követően Villar volt az egyik “bűnbak” Mourinho szemében, aki így csak a lelátóról követhette a Napoli elleni bajnokit. Sajtóértesülések szerint az Atletico Madrid szeretné leigazolni a perifériára szorult középpályást, aki így visszatérhetne a spanyol futball vérkeringésébe. Mourinho a játékpercek alapján egyértelművé tette, hogy Villar nem szerepel a tervei között, így minden bizonnyal minden akadály nélkül távozhat a tél folyamán.

A 23 esztendős futballista az AS Roma színeiben minden sorozatot figyelembe véve 62 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 1 gólpasszt jegyzett. Szerződése 2024 nyaráig köti aktuális csapatához. Piaci értékét 14 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.