Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kész megválni szélsőjétől a Bayern München! – sajtóhír

A német bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayern München együttese kész értékesíteni szélsőjét, Kingsley Comant, miután nem haladnak jól a tárgyalások a szerződéshosszabbítást illetően.

(Photo by Manu Fernandez/Pool via Getty Images)

Hosszú ideje téma a nemzetközi sportsajtóban Kingsley Coman helyzete a Bayern Münchennél. A bajor sztárcsapat szeretné megtartani a francia szélsőt, de egyre inkább úgy tűnik, hogy hasonló helyzet kezd kialakulni a felek között, mint az előző szezonban David Alabával. Comant aktuális kontraktusa 2023 nyaráig köti a bajor sztárcsapathoz, ezt szeretné az AS információi szerint a vezetőség további két évvel megtoldani. A 25 esztendős futballista is szívesen maradna a Bayernnél, viszont komoly fizetésemelést szeretne kiharcolni magának, ami éves szinten 16 millió eurót jelent. Ezt a beszámolók alapján a német rekordbajnok nem szeretné megadni a számára, így könnyedén előfordulhat, hogy jövő nyáron értékesíteni fogják Comant, nehogy ő is ingyen távozzon a csapattól, mint ahogy Alaba tette.

Coman 2017 nyara óta tartozik a Bayern kötelékébe, de már korábban is eltöltött két évet kölcsönben a klubnál. A csapat mezét eddig összesen 207 alkalommal ölthette magára, amelyeken 42 gólt és 50 gólpasszt jegyzett. Piaci értékét 55 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.