Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: salzburgi csatártehetséggel pótolnák Mbappét

A német Sky Sports értesülése szerint a Paris Saint-Germainnél igenis határozott elképzelések vannak azzal kapcsolatban, ha Kylian Mbappé mégis távozna a klubtól. Állítólag a Red Bull Salzburg támadójával, Karim Adeyemivel erősítenének.

(Photo by Thomas Bachun/DeFodi Images via Getty Images)

A 19 esztendős Adeyemi fantasztikus formában van. Tizennyolc alkalommal játszott ebben a szezonban, és tizennégy góllal és két gólpasszal örvendeztette meg a Salzburg szurkolóit. Sőt, a nigériai származású csatár ausztriai teljesítménye a német válogatottnál is felkeltette az illetékesek figyelmét. Szeptember óta már háromszor húzhatta magára a „Nationalelf” mezét.

Adeyemi korábban a Bayern München utánpótlásában is megfordult, és 2020. óta a Red Bull Salzburg felnőtt keretének a tagja. Jelenlegi szerződése 2024-ig érvényes, ebből kell kivásárolnia a kérőjének. Abból pedig van szép számmal. A Sky szerint a Bayern, a Wolfsburg, a Leipzig, a Dortmund, az Atlético Madrid, az Internazionale, a Real Madrid és a Liverpool is kinézte magának. A PSG pedig egyenesen Kylian Mbappé utódjának szánná, akiért a pletyka szerint minimum 40 millió eurót kell kifizetni.