Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolások: Európába tart az argentin csatértehetség! – sajtóhír

Az argentin futball egyik legújabban berobbanó sztárja az a Julian Alvarez, az idei szezonban, a River Plate együttesében nyújtott remek teljesítményével lényegében megváltotta jegyét Európába. 

A 21 esztendős saját nevelésű játékos 38 tétmérkőzésen 15 gólt és 13 gólpasszt jegyez (forrás Transfermarkt.de) a Riverben, nagyszerű formájának köszönhetően pedig már az Argentin felnőtt válogatottban is bemutatkozhatott.

“Az az erő és sebesség, amellyel rendelkezik egészen páratlan. Okos és intelligens futballista, aki bármikor képes váratlant húzni. Egyszerűen nem akar lassítani! Kiegyensúlyozott és nyugodt a karrierjét illetően, szép lassan lépked előre, keményen dolgozik minden nap azért, hogy jobb játékos legyen! Rengeteget fejlődött, könnyen megjósolható, hogy előbb vagy utóbb, de Európába láthatjuk futballozni!” – méltatta nemrég játékosát a River edzője, Marcelo Gallardo a La Nacion című lapnak.

A “Pók” becenévre hallgató támadó európai jövőjét egyébként is elővetítheti a jó forma mellet, hogy szerződése 2022 december 31-én lejár a Rivernél, így amennyiben az argentin sztárcsapat komoly összeget szeretne kapni Julian Alverezért, akkor lépnie kell.
Kérőkben nincs hiány, a goal.com például máris ír a Bayer Leverkusen, az AC Milan vagy az Aston Villa megkereséséről, de biztosra vehetjük, hogy számos élcsapat a kontinensről figyeli Alvarezt.

A mértékadó transfermarkt.de jelenleg 20 millió euróra taksálja Julian Alvarez játékjogát.