Real Madrid: újabb brazil tehetségre vethetik ki a hálójukat a blancók! – sajtóhír

A madridi sportsajtó értesülései szerint a Real Madrid érdeklődését egy újabb brazil tehetség keltette fel, ezúttal is a Flamengo együtteséből. 

A 17 esztendős Matheus Franca valósággal berobbant a köztudatba hazájába, azok után hogy a Flamengo fiataljai között remek játékkal hívta fel magára a figyelmet:
az U20-asok között, Brazil-kupában, a Palmeiras ellen például a két meccs során hat (!) alkalommal talált a kapuba!

A Brazíliában kiterjedt megfigyelői hálózattal rendelkező Real Madrid figyelmét nem is kerülte el a támadó szellemű játékos, akiről Juni Calafat, a blancók egyik fő megfigyelője máris ódákat zeng jelentéseiben.

A madridi As című lap szerint a már a Flamengo első keretével, a felnőtt futballban való debütálására készülő Franca, Vinicius Junior (45 millió €) és Reinier (35 millió €) után a harmadik brazil tehetség lehet, akiért egy komolyabb összeget fizethetnek a blancók.

Az As megjegyzi azt is, hogy ugyan a két klub között bármennyire is jó a kapcsolat, a Flamengonál már gőzerővel dolgoznak azon, hogy a 2027-ig meghosszabbítsák Franca szerződését, alaposan feltornázva ezzel egy jövőbeni átigazolási díjat.