Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Szerződést hosszabbított kulcsemberével a Sporting! – Hivatalos

A portugál bajnokságban szereplő Sporting együttese hivatalos fórumain jelentette be, hogy szerződést hosszabbítottak kulcsjátékosukkal, Pedro Goncalvessel.

(Photo by Paulo Nascimento/NurPhoto via Getty Images)

A bajnoki címvédő Sporting gárdája hivatalos közleményben tudatta, hogy a tavalyi szezon sikereiben kulcsszerepet betöltő Pedro Goncalves új szerződést írt alá a klubbal. Goncalves új kontraktusa 2026 nyaráig szól, kivásárlási ára pedig 80 millió euróra növekedett. A hivatalos bejelentés után az alábbiakat mondta a 23 esztendős középpályás:

Rendkívül büszke vagyok, hogy új szerződést írhattam alá a Sportinggal. Ez extra magabiztosságot ad nekem, főleg a tavalyi szezon után. Persze ez azt is jelenti, hogy minden egyes nap többet kell tennem a klub sikeréért, hogy büszkévé tegyem a szurkolókat és a családomat. Tisztában vagyok a képességeimmel, a tavalyi idény nagyon jól sikerült, de az már a múlt, nekem most és a jövőben kell minél többet megtennem a csapatért.

Goncalves 2020 nyarán igazolt a Sportinghoz, ahol az első szezonjában 37 mérkőzésen 23 gólig és 5 gólpasszig jutott. Piaci értékét 25 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.