Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Korábbi csapatához tart a MU távozója – sajtóhír

Szigetországi lapinformációk szerint egyre valószínűbb, hogy a Manchester United világbajnok középpályása jövő nyáron lejáró szerződése után nem marad tovább az Old Traffordon…

(Photo by Alex Pantling/Getty Images)

Egybehangzó szigetországi lapinformációk szerint Paul Pogba jövő nyáron lejáró szerződésre nem fog megújításra kerülni a Manchester United csapatánál, hanem a világbajnok középpályás ingyen válthat klubot. A La Gazzetta dello Sport úgy értesült, hogy a francia sztárt a szíve visszahúzza az iránta rendületlenül érdeklődő korábbi csapatához, a Juventushoz.

A 28 éves francia középpályás annak idején, 2016 nyarán mintegy 105 millió euró ellenében intett búcsút a Juventusnak a MU kegyeiért, ahol azonban az eddig eltelt időszakban hosszabb távon képtelen volt beváltani a hozzáfűzött reményeket. Pogba viszonya egyre inkább megromlott a klub vezetésével, és nagyon úgy tűnt, hogy már csak távozásának időpontja lehetett a kérdéses, azonban egyelőre még maradt a csapatnál, de továbbra is rendszeresen téma a klubváltása.

Nyílt titok, hogy Pogba megszerzése iránt a Real Madrid, a Juventus és a Paris Saint-Germain is jó ideje megalapozott érdeklődést mutat.