Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Máris megvan Antonio Conte első kiszemeltje! – sajtóhír

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Tottenham Hotspur együttese a legfrissebb sajtóértesülések szerint szeretné megszerezni Franck Kessiét a téli átigazolási időszakban.

Mint arról beszámoltunk, Antonio Conte a mai nap folyamán átvette a Tottenham Hotspur irányítását. A hírek szerint az olasz mesternek máris megvan a kívánságlistája, hogy kiket szeretne a következő átigazolási időszakokban a csapathoz csábítani. Conte tisztában van azzal, hogy a Spurs újjáépítése egy hosszabb folyamat lesz, de ehhez az első kirakósokat már a télen szeretné megszerezni. A legfrissebb olasz sajtóértesülések szerint a legfőbb kiszemeltje nem más, mint Franck Kessié, akinek jövő nyáron lejár a szerződése az AC Milannál, és a tárgyalások továbbra sem haladnak jól a klub és a játékos között. A beszámolók alapján Conte ezért a télen egy 10 millió eurós ajánlatot készül tenni a Milan számára, akik nem igazán számíthatnak ennél magasabb összegre, mivel ha most nem értékesítik Kessiét, akkor a középpályás a nyáron ingyen fog egy másik klubhoz szerződni.

Franck Kessié 2017 nyara óta az AC Milan játékosa. A klub színeiben eddig 194 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 32 gólt és 15 gólpasszt jegyzett. Piaci értékét 55 millió euróra taksálja a mértékadó transfermarkt.