Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Olasz támadó az Arsenal célkeresztjében – sajtóhír

A legfrissebb olasz sajtóbeszámolók szerint az olasz válogatott gólerős támadójának napjai meg vannak számlálva jelenlegi kenyéradójánál, a kérdés már csak az lehet, hogy hová és mikor távozik…

 

Az olaszországi átigazolási hírekkel foglalkozó Calciomercato információi szerint a Torino lejáró szerződésű csatárát, Andrea Belottit az olasz bajnokság (Serie A) érdeklődői mellett az Arsenal csapata is szívesen látná soraiban.

A 27 esztendős gólfelelős klubváltása körül évek óta pletykálnak, de már hat éve erősíti a szebb napokat is látott “bikákat”. Belotti a 2016-2017-es szezon során 26 gólt szerzett, és egy csapásra számtalan európai topcsapat figyelmét vonta magára, azonban azt követő két idényben együttesen sem ért el ennyi találatot (10 és 15), a 2019-2020-as kiírást pedig bár ígéretesen kezdte, a kényszerszünet által keresztül húzott bajnoki szezont végül 16 találattal fejezte be. Az elmúlt idényben 35 fellépésén 13 gólt szállított a bajnokságban, és az olasz sajtó szerint eljött számára az idő, hogy igazi nagy csapatban próbálja ki magát, átigazolására azonban az elmúlt nyáron sem került sor.

Belotti az új kiírásban sérüléssel bajlódva kevesebbet lépett pályára, hat meccs alatt kétszer tudott eredményes lenni.

A 39-szeres olasz válogatott támadót nem titkoltan az AC Milan és a Fiorentina is jó ideje szeretné megszerezni.