Beárazták a tehetséges gólgyárost – sajtóhír

Megbízható források szerint csapata meghatározta azt az összeget, amelyért cserébe már januárban hajlandó megválni a rendkívül felkapott szerb gólfelelőstől…

(Photo by Gabriele Maltinti/Getty Images)

A jeles átigazolási szakértő, Romeo Agresti információi a Fiorentina csapata 80 millió euró ellenében hajlandó megválni gólzsákjától, Dusan Vlahovic-tól a januári átigazolási időszak során, akit számtalan európai topcsapat látna szívesen soraiban.

A korábbi beszámolók szerint az Atlético Madrid és a Tottenham is komoly összeget ajánlott érte, és a Manchester City is kacérkodott múlt nyáron a leigazolásával. Klubja azonban még nem akart túladni rajta, így eddig mindenkinek le kellett mondania róla, de könnyen lehet, hogy januárban vagy jövő nyáron már nem fogják tudni megtartani őt. Ráadásul állítólag a Juventus és az AC Milan is fontolóra vette a hétről hétre kiválóan termelő Vlahovic mielőbbi megszerzését.

A 21 éves támadó az elmúlt Serie A-s szezont 21 találattal zárta, míg a 2021-2022-es kiírásban 11 meccs alatt máris nyolcszor volt eredményes. Ráadásul Vlahovicnál több gólt a 2021-es naptári esztendőben egyedül Robert Lewandowski jegyzett a topbajnokságok képviselői közül.