Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Dortmund: “300 millió euróba kerülhet Haaland átigazolása”

Egy ismert játékosügynök minap tett kijelentése szerint elképesztő összeget kéne kifizetnie annak a csapatnak, amely leigazolná a Borussia Dortmund gólfelelősét…

(Photo by Alex Gottschalk/DeFodi Images via Getty Images)

A neves német játékosügynök, Volker Struth a minap a Bildnek adott interjúban beszélt a Borussia Dortmund fékezhetetlen gólgyárosa, Erling Haaland várható jövőjéről:

„Azt gondolom, hogy 2022-ben kerül majd sor a transzferre. Haaland szerződésében szerepel egy kivásárlási ár, a csomag teljes árához pedig hozzájön még az öt évre szóló fizetése és az ügynöki jutalék, így várhatóan 250 és 300 millió euró között lesz a végösszeg.”

Struth azt is hozzátette, teljesen biztos benne, hogy klubváltása esetében Haaland Németországon kívül fogja folytatni pályafutását, mivel még a legtehetősebbnek számító Bayern München is képtelen ekkora összeg megfizetésére.

Haaland közel két évvel ezelőtt, a 2020-as januári átigazolási időszakot megelőzően, mindössze 20 millió euró ellenében szerződött a Red Bull Salzburgtól a Dortmundhoz. A 21 éves norvég csatár minden sorozatot figyelembe véve 69 meccsen 70-szer volt eredményes a BVB színeiben.