Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: Messi továbbra sem áll a csapat rendelkezésére

A PSG egyik nagy nyári igazolása, Lionel Messi továbbra is sérüléssel bajlódik, így nem lesz ott a hétvégi bajnoki fordulóban sem. 

(Photo by John Berry/Getty Images)

Lionel Messit a Lille elleni bajnoki mérkőzése félidejében kellett lecserélnie Mauricio Pochettino vezetőedzőnek, és bár akkor még nem tudták, mi lehetett ennek az oka, mostanra kiderült, hogy az argentin combizom- és térdsérülést szenvedett, sőt minden bizonnyal már mérkőzések óta sérülten játszott.

Messi már az RB Leipziggel vívott szerdai, 2-2-re végződő Bajnokok Ligája-csoportmérkőzést is kihagyta, most pedig a szombati Bordeaux elleni bajnoki mérkőzésen sem lép pályára, mert továbbra is gondok vannak a bal lábával.

Bár klubcsapatában nem játszhat, a gondok ellenére Messi meghívót kapott az argentin labdarúgó-válogatott következő világbajnoki selejtezőjére. Bízva felépülésében Lionel Scaloni szövetségi kapitány az Uruguay és a Brazília elleni világbajnoki selejtezőkön számít rá. Előbbi találkozóra jövő pénteken, a veretlenül listavezető brazilok elleni rangadóra pedig november 16-án kerül sor.