Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Süper Lig: egy pontot mentett meg a Fenerbahce – videóval

A Galatasaray pontvesztése után a török bajnokság (Süper Lig) hétvégi fordulójában a szintén hullámzó Fenerbahce együttese a Kayserispor ellen reménykedett a javításban…

(Photo by Serhat Cagdas/Anadolu Agency via Getty Images)

Jókora meglepetésre tovább folytatta az idénybeli bukdácsolást a Fenerbahce gárdája, miután hazai környezetben szenvedett 2-1-es vereséget vasárnap a Kayserispor ellen. A házigazda természetesen aktívabban kezdte a találkozót, több komoly lehetőséget is kialakított, a legközelebb a gólhoz az első félóra végén jártak, Kahveci azonban büntetőt hibázott. Az elpuskázott helyzet megbosszulta magát, hiszen kisvártatva Dimitrios Kolovetsios már a vendégeket juttatta előnyhöz. Alig negyedóra telt el a második játékrészből, és a Kayserispor újból eredményes volt, amikor Mario Gavranovic vette be a 21 éves Özer ketrecét. 0-2-nél gyakorlatilag eldőlni látszott a mérkőzés, ám a Fener a végsőkig harcolt, és Miha Zajc a 85. percben szépített. A hosszabbítás perceiben is próbálkoztak becsülettel, és kiharcoltak egy büntetőt, melyet a 99. percben a csereként beszálló Mesut Özil értékesített.

Az egy pontot otthon tartó Fener három vereség után ezúttal már legalább pontot szerzett, de továbbra is csak hetedik a török táblázaton.

A magyar válogatott légiósa, Szalai Attila ezúttal csak az első félidőt töltötte a pályán, a szünetben lecserélték őt.

Fenerbahce – Kayserispor 2-2 (0-1)
Gólszerzők: Zajc (85.), Özil (90+9.), ill. Kolovetsios (39.), Gavranovic (61.)

VIDEÓ HAMAROSAN…

A bajnokság aktuális állása

A góllövőlista élmezőnye