Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: Xavi már ki is osztott egy büntetést az első szabályszegőnek

Ahogy arról mi is beszámoltunk, a Barcelonához edzőként visszatérő Xavi Hernandez több szabályt is bevezetett, amelyet be kell tartania a játékoknak, különben szankciókkal sújtja őket. Nagyon hamar meg is lett az első Barcelona-játékos, aki büntetést kapott az új edzőtől.

(Photo by Joan Valls/Urbanandsport/NurPhoto via Getty Images)

Az ESPN újságírója, Jordi Blanco szerint Ousmané Dembelé az első olyan játékos, aki nem tartotta be az új edző, Xavi szabályait a Barcelonánál, és ezért büntetésben részesült. A sportoldal szerint a francia játékos pénteken 8:30 helyett 8:33-ra ért oda a katalán klub edzőközpontjába, a támadó pedig pénzbüntetést kapott a 3 perc késésért. 

Az új szabályok szerint a játékosoknak másfél órával az edzés kezdete előtt meg kell érkeznie a tréningközpontba, így a mai 10:00 órás kezdésű edzésre 8:30-ra kellett volna odaérni. Mindennek az az oka, hogy még a gyakorlatok megkezdése előtt együtt tudjon reggelizni a csapat és legyen idő arra is, hogy beszélgessenek egymással.

Egy másik újságíró szerint reggel Xavi érkezett meg leghamarabb, 7:52-kor, míg a játékosok közül Ansu Fati ért oda elsőnek.