Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bizakodó védője szerződésének meghosszabbításában a Chelsea – sajtóhír

Thomas Tuchel érkezése óta magára talált Andreas Christensen, és ezt azóta is rendre remek játékkal hálálja meg a német mesternek, így az edző bizalmát élvezve valószínűleg nem lesz akadály a kontraktusának megújításában.

(Photo by Darren Walsh/Chelsea FC via Getty Images)

Angol sajtóhírek szerint a Chelsea mindenképpen megakarja hosszabbítani 2022-ben lejáró szerződését Andreas Christensennek, aki ha aláír, úgy 2026-ig kötelezheti el magát a londoni gárdánál, azonban még további tárgyalások várnak a felekre, ugyanis egyelőre nem találkoztak teljes egészében az elképzelések.

Az 52-szeres dán válogatott labdarúgó Frank Lampard irányítása alatt kevés játéklehetőséghez jutott, és ha esélyt is kapott, akkor sokat bizonytalankodott. Az év elején kinevezett vezetőedző, Thomas Tuchel kezei alatt viszont önmagához képest szárnyalt a 2020/21-es szezon hátralévő részében a 25 éves védő, valamint az új idényben is meghatározó tagja a védelemnek, aminek köszönhetően hosszútávon terveznének vele a Premier League gigásznál.

Christensen összesen 140 alkalommal léphetett pályára a Chelsea színeiben, és mindösszesen csak egy-egy gólt és gólpasszt írhatunk fel a neve mellé, habár nem ez a dolga középhátvédként.