Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

FC Barcelona: szinte biztosan véget ért Agüero pályafutása

Sajnos amilyen nagy várakozásokkal indult Sergio Agüero barcelonai érkezése, éppen akkora bukás lett az argentin támadó pályafutásának hattyúdala. A legfrissebb hírek szerint súlyos szívproblémája miatt lemondhat a továbbiakban a profi futballról.

(Photo by Urbanandsport/NurPhoto via Getty Images)

Majdnem egy évtizeden keresztül a Manchester City egyik legfontosabb játékos volt Sergio Agüero. Ám a lejáró szerződésű „Kunnal” az utolsó időkben már nem igazán számolt Pep Guardiola. A dél-amerikai csatár azonban örömmel tért vissza a LaLigaba (korábban az Atlético Madridot szolgálta), hogy egy csapatban játszhasson szeretett barátjával, Lionel Messivel.

Ám a „Bolha” időközben maga mögött hagyta a financiális gondok miatt a katalánokat, Aügero pedig megsérült. Késő ősszel ugyan visszatérhetett a pályára, ám százhatvanöt játékperccel a lábában (és egy góllal) a nemrég észlelt szívritmuszavar miatt ismét pihenőre kényszerült. Eddig a hivatalos verzió szerint három hónap kihagyás várt az argentinra. Csakhogy a legújabb hír szerint immár szó sincs semmiféle pihenőről. Állítólag ha nem akarja az életét kockáztatni, soha többé nem léphet pályára profi szinten. Ezzel pedig kénytelen lesz felmondani zsíros, 2023-ig érvényes szerződését a Camp Nou-ban.