Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Napi hülye: átesett a fenékműtéten a spanyol csatár párja

Elképesztő történetet osztott meg az emberi hiúságról és téves értékítéletről a spanyol Marca. A szépreményű, de manapság már csak a második ligás Las Palmas-ban focizgató Jesé Rodríguez a pályán kívül is érdekes helyzetbe tud keveredni.

(Photo by Xavier Laine/Getty Images)

Jesé egykor a Real Madrid tehetségeként tűnt fel, azonban Cristian Ronaldoék árnyékában kevesellte a játékperceit. Végül 2016-ban a távozás mezejére lépett, és elfogadta a Paris Saint-Germain ajánlatát, akik 25 millió eurót fizettek érte. Azonban a spanyol támadó nem tudta megvetni a lábát az Ibrahimovic-tól közben elbúcsúzó párizsiaknál sem. Több kölcsönadás után tavaly decemberben mondott le róla a PSG.

Azóta pedig hazatért a Kanári-szigetekre, és a Las Palmas feljutásáért küzd a LaLiga2-ben. Teszi mindezt nagy sikerrel, évek óta nem látott jó formában. Jesé tizennégy bajnokin hat gólt lőtt, és kiosztott öt gólpasszt. Azonban hősünk nem tud teljes nyugalomban koncentrálni a Las Palmas kihívásaira. Ugyanis barátnője, gyermekének édesanyja egy igazi közösségi médiás, valóság show szereplő. Aurah Ruíz pedig a minap egy műtéttel borzolta kedélyeit. A már egyébként is óriási műmellel büszkélkedő szépség farizom műtétet hajtatott végre magán. Jesé ellenezte a beavatkozást, ám ez nem hatotta meg a párját. Sőt, a türelmetlen cicababa már az Instagramra is posztolt magáról, amint átgennyesedett ruházatban lábadozik az operációt követően. Miközben szigorúan ágyban kellett volna maradnia…

Valószínűleg meg is találtuk a Nap hülyéje cím büszke birtokosát.

Íme: