Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Szerződést hosszabbított kulcsjátékosával a Villarreal! – Hivatalos

A spanyol bajnokságban (La Liga) szereplő Villarreal együttese hivatalos honlapján bejelentette, hogy Raúl Albiol új szerződést írt alá a csapattal.

(Photo by David S. Bustamante/Soccrates/Getty Images)

A Villarreal a mai nap folyamán hivatalos közleményben jelezte, hogy a csapatkapitány, Raúl Albiol elfogadta a klub új szerződéshosszabbítási ajánlatát, aminek értelmében 2023 nyaráig rendelkezik érvényes szerződéssel a csapatnál. Albiol aktuális kontraktusa jövő nyáron járt volna le, de a csapat és a védő is elégedett a jelenlegi helyzetével, így mindketten a közös folytatás mellett döntöttek. A 36 esztendős futballista az alábbiakat mondta a hivatalos bejelentés után:

Nagyon boldog vagyok, hogy aláírtam az új szerződésemet. Úgy érzem van még bennem annyi, hogy további egy évig segítsem a csapatot. Továbbra is mindent meg fogok tenni, hogy a legjobbamat nyújtsam a klub és a szurkolók számára. Továbbra is az a célunk, hogy újabb trófeával örvendeztessük meg a szurkolóinkat, úgyhogy nem elégedtünk meg a tavalyi sikerekkel.

Raúl Albiol 2019 nyarán tért vissza Spanyolországba a Napoli együttesétől. A Villarreal színeiben azóta 98 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 3 gólt jegyzett.