Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolások: visszatérhet Európába az MLS-sztár! – sajtóhír

A hírek szerint Carlos Vela négy év után elhagyhatja a Los Angeles FC együttesét, és visszatérhet Európába!

(Photo by Shaun Clark/Getty Images)

A 32 esztendős mexikói kiválóság Los Angeles-i szerződése a 2021-es év utolsó napjával érvényét veszíti, és mivel a felek még nem kötöttek új megállapodást, Vela jelen állás szerint szabadon igazolható játékossá válik januárban.

Ezt használná ki a török Trabzonspor együttese, amely közel 6,5 millió eurós éves fizetéssel (ennyit keresett Vela nagyjából az MLS-ben is – a szerk.) csábítja a korábbi Real Sociedad és Arsenal játékost.
A török Sabahn Spor című lap beszámolója szerint a Trabzonspor érdeklődése nagyon is komoly, ugyanis az októberben súlyos sérülést szenvedő Gervinho pótlására mindenképpen igazolnának a Trabzonnál.

A 72-szeres mexikói válogatott kiválóság esetében egyébként nem zárható ki teljesen az sem, hogy mégis megállapodást köt a Los Angeles FC-vel, ugyanis ahogyan Vela is fogalmazott, nagy álma, hogy megnyerje az MLS-t, amely eddig nem sikerült neki. “Mindenki tudja, hogy meg akarom nyerni a ligát! Sok minden miatt nem sikerült ez eddig, de nem azt jelenti, hogy feladtam volna ezt a célomat! Most köszönök mindent a szurkolóknak, fantasztikusak voltak hozzám az elmúlt 4 évben. Meglátjuk mi történik!” – fogalmazott még november elején Vela, nyitva hagyva maga mögött azt a bizonyos kiskaput az “angyalok városában”.